Nieuws

Met Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start. In ons woonzorgcentrum Zusterhof hebben wij deze week een tentoonstelling opgesteld, van Alice Nahon tot Toon Hermans. Opnieuw kunst in huis !

Het Nieuwsblad publiceerde vandaag zijn ‘Rusthuiswijzer’: een online overzicht van alle Vlaamse woonzorgcentra. Bedoeling is de burger te helpen bij de keuze van een woonzorgcentrum. Naast de infofiches van de woonzorgcentra brengt de krant ook een meerdaagse artikelenreeks over de ouderenzorg.

Fototentoonstelling Leo De Bock:

in woonzorgcentrum Zusterhof (november) en in woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw (december 2019).

"Huiselijk en gezellig leven. Zorgeloos verblijven. Echt wonen."

Een nieuwe missie, visie én waarden. Na een traject van 18 maanden weten we hoe we wonen, zorgen en leven nog kunnen versterken. Zie de rubriek missie en visie in de titelbalk van onze website.

Op zondag 15 september 2019 organiseert Fietsersbond Geel voor de aanvang van de week van de mobiliteit zijn derde editie van “Go met de Gele V(e)lo”. En wij doen mee !

We blikken terug op het voorbije jaar en wat we allemaal beleefd hebben.

 

 

Onder een stralende zon hebben de eerste bewoners van woonzorgcentrum Zusterhof te Geel op 23 juni een testrit gereden met de duofiets. De foto’s zijn te bewonderen in ons fotoalbum. Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden.

Toch hebben we ook een gastenboek en de eerste reacties liegen er niet om:

 

In onze woonzorgcentra Zusterhof en Onze-Lieve-Vrouw gaan we voluit voor leven zoals thuis. Bewoners wonen bij ons in een kamer, zorgflat of assistentiewoning die zij zelf zoveel mogelijk inrichten met hun eigen meubilair. Zij genieten van lekkere maaltijden in huiselijke leefruimtes. Leven zoals thuis betekent ook dat wij hen de kans geven om jaarlijks op vakantie te gaan of deel te nemen aan uitstappen op maat.

Dit jaar gaan we nog een stap verder. Letterlijk dan, want we zijn nu de trotse eigenaar geworden van een duofiets met elektrische ondersteuning.

De zon is er weer en geen zomer zonder leuke activiteiten! Ontdek snel ons activiteitenprogramma in Het Zomergazetje 2019!

summer.jpg