Ons dorp

Helemaal vooraan in het woonzorgcentrum kom je in “Ons dorp” terecht, met heel wat ruimte voor ontmoeting: een fraaie inkomzone met receptie en sociale dienst, ’t Lindehof, ons kapsalon, een animatieruimte, een stille ruimte en een vergaderzaal/feestzaal voor familiebijeenkomsten.
 
’t Lindehof is onze polyvalente ruimte waar wekelijks grote activiteiten doorgaan. In de namiddag staat ’t Lindehof open als cafetaria.
 
Dit centrale bouwdeel doet als het ware dienst als een echt dorpsplein dat je alleen of samen met je familie kan bezoeken, waar je de bewoners van andere afdelingen kan ontmoeten, maar ook mensen uit de buurt die op bezoek komen of groepen die bij ons te gast zijn.
 
Het dorpsplein is d.m.v. een lange glazen gang verbonden met ’t Ven. Deze gang geeft een goed zicht over het huis en het activiteitenplein. Je kan er bezoek verwelkomen of uitwuiven. Op koude dagen doet deze gang dienst als “wintertuin”. Je kan er beschut een wandeling maken en de comfortabele zitbanken bieden je de mogelijkheid om even uit te rusten of een gezellige babbel te slaan.